Kletsboek


U bent niet ingelogd !
Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

18 antwoorden op “Kletsboek”

 1. …en door….helaas tijdelijk even zonder Stephanie maar gelukkig hebben we nu Sonja!!! Keifijn!!!
  En we zijn niet alleen druk met zingen maar ook met het organiseren van een muzikale avond op 18 april 2020 ivm 75 jaar VRIJHEID. Voor wie nog leuke ideeΓ«n heeft: altijd WELKOM.

  Wie heeft er weer eens zin in een gezellig babbeltje op ons kletsboek??? Laat je h-o-o-o-r-e-n of natuurlijk l-e-e-e-z-e-n

  1. ik heb altijd zin in een gezellig babbeltje haha…… dus daar gaat ie:
   super inderdaad dat we gewoon naadloos door kunnen gaan met repeteren!! en dat komt vast ook met Sonja helemaal goed πŸ™‚ Nog meer goed nieuws was de uitslag van de Rabo clubsupport, wat een geweldig mooi bedrag!!! Nu nog even wat lastige stukjes doornemen voor de repetitie van vanavond en dan kunnen we weer knallen straks πŸ™‚ tot vanavond

 2. jahoor…ik heb na lange tijd weer eens gekeken op onze site en kan nu natuurlijk mijn mond niet houden…hoeft ook niet he, op de repetitie wel!!
  Afgelopen donderdag lekker veel gezongen – dat kan als er ook veel geoefend is.
  En weet je wat zo fijn en gezellig is???
  => dat er enthousiaste mensen van buiten Wanroij onze club komen versterken: JULLIE ZIJN VAN HARTE WELKOM!!!! Keifijn!! tralalalietralalala….

  1. Maria, ik zou solliciteren bij de PR-afdeling , met zo’n mooie/vrolijke reclame vermoed ik dat je per direct aangenomen wordt πŸ˜‰ . Weet je wat: zet het op Facebook dan weet iedereen het !!

 3. hoi, misschien is het handig om datums die bekend zijn zoals optredens of donderdagen waarop er geen repetitie is hier ergens op de site te zetten, zodat het altijd terug gekeken kan worden.
  Het is maar een idee en dan is de site ook meteen nuttig πŸ˜‰

   1. Top! Altijd makkelijk toch. We moeten met zijn allen ons aanwennen om vaker op de site te kijken denk ik. En als er dan ook informatie opstaat, dan doen we het niet voor niets πŸ˜‰
    Wie zet het of Facebook? Lijkt me dat Jeannette dat zal doen. In de vergadering toch gezegd dat Jeannette Facebook blijft doen. Staat tenminste in de notulen.

Geef een reactie